|
Re: Re: Re: Léto 2016.
| Údaje o příspěvku |
Ahoj, do Brely jezdíme už několik let, vždy jsme jinde ubytovaní a vždy jsme moc spokojení. Brela mě dostala, když jsme se jednou vydali procházkou z Bašky Vody a bylo rozhodnuto. Naposledy jsme byli ubytovaní ve Vila Guliver, je to na začátku Brely směr od Bašky Vody. Bylo to v pokoji ve druhém patře těsně nad mořem. Krásný výhled na přístav a okolí a moře přímo pod nohama. Moc se mi taky líbilo ve Vile Kapetan v části Sćit. Moc pěkná plážička je v části Podrače, ale tam jsem nikdy nesehnala ubytování. Byly jsme i v části Zeliči, to je trochu dál od centra a přístup do moře po schodech ( hodně), ale ty krásné pláže to vykompenzují. Taky jsme byli ve Vile Kleopatra, příjemné, pěkné, ale tady neměli klimatizaci. Letos jsem si zarezervovala apartmán Bikin v části Sčit. Vím přesně, kde se nachází, už jsem si ho víckrát obhlídla. Mně se v této části líbí asi nejvíc. V blízkosti vyhlášený " bar " La Bomba přímo na pláži, dělají tam mimo jiné vynikající ryby... Zkusili jsme ubytování v centru i na okrajích a postupem času se čím dál víc posouváme dál od centra. Nikdy jsem nebyla v nejvzdálenější části - směr Omiš, tam zatím chodíme jen na procházky, ale už jsem si tam vyhlídla jedno ubytování, které letos fyzicky shlédnu a příští rok uvidíme. Brela je moc vyhlášená, takže v sezoně přeplněná, proto raději dál od centra, kam si ale stejně každý večer zajdeme. Tak jsem se zase rozepsala, Breluška je prostě srdcovka. Letos jedeme na začátku července. |
| Autor: | Hana Jirků | (neregistrovaný - IP: 91.214.156.***) |
| Datum: | 9.2.2016 13:30 |
| Email: | zobrazit |
| Nahlásit nevhodný obsah | |