|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Objížďka mimo slovinskou dálnici - 2016
| Údaje o příspěvku |
Zdravím,
Slovinsko jsem objížděl 19.7. v noci, vše po staru-Mureck, Lenart, Ptuj(v Ptuji se opravuje starý most-musí se jet přes kruháče), potom jsem chtěl jet do Tržce a díky stavbě dálnice to nejde, jel jsem do Videmu a znovu jsem chtěl zkusit najet v Tržci, už to nejde-vše kvůli stavbě dálnice, takže zpět do Videmu a Zgornij Leskovec a přechod Cvetlin - jak se zde píše-je to pouze pro osobák-serpentýny, po přejetí jsem jel do Sukosčanu a potom jsem se jel směr Macelj-nenajel na dálnici, ale jel okolo dálnice, projel Durmanec a do Krapiny, za Krapinou jsem najel na dálnici. Ušetřil jsem něco za dálnici a nemusel jsem čekat na mýtnici. Teď se budu vracet sobotu v noci-vždy jsem jezdil ke Krapině, pokud před ní začal být hustý provoz, tak jsem sjel na sjezdu před Krapinou, projel Krapinou do Durmance a jel po normální silnici okolo dálnice a sledoval jak tam jsou kolony a najel za mýtnicí před přechodem-čekačka cca 20min. Teď buď zvolím tuto variantu nebo možná nějaký přechod nad Varaždinem. Dokud nebude dostavěna dálnice, tak to bude celkem komplikované. Štastnou cestu všem |
| Autor: | Radek | (neregistrovaný - IP: 78.2.192.***) |
| Datum: | 26.7.2017 20:21 |
| Email: | zobrazit |
| Nahlásit nevhodný obsah | |