Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Poprvé z Brna přes Madarsko. Kudy prosim, poradte? |
Text: |
Libore,
Blesk je jenom Blesk. To co se tam píše je sice hezké ale jedna věc se mi nelíbí. Stačí jenom jednou zabočit špatně, najet do špatného pruhu a je to passé.
Proč nesjet na 226 před hranicemi A/SL na silnici 69 na Mureck a přes hranice na Lenart a dál na Ptuj do Drženci a na hr Macelj a valit na Zagreb a Biograd n.M.
Tolikrát se to na obou fórech probíralo a potom jeden Blesk to zase postaví na hlavu.
Jedno je jasné, Murecka Lenart a Ptuj - není kde zabloudit. Maribor - to je jeden veliký otazník. A H2 je stále zpoplatněna a jak to v Blesku píší tak to zkuste po těch kruháčích a křížovatkách za plného provozu. Končíte a zaplatíte pokutu, dálniční poplatky a ztráta času a já nevím co ještě. Už v Pesnici dělali policajti šťáru, ...doklady, lékarničku,pneu, pasy, alkohol, a na závěr a proč jedete tudy , za kaj nevozite po autoputu. Až když jsem mu řekl že jedu na Miklavž na Dravskom polju a do fabriky v Ormoži a né k moři na dovolenou pustili mne bez pokuty. Ne, jsem tam jako doma ale Mariboru se Vy raději vyhněte. Raději mějte ještě obavy z posledních asi dvou km před hranicí. Tam bude chyták jak bejk. I když DARS tvrdí že to nezpoplatní. Nevěřím ani pozdravení. Již je to na mapě DARS v zeleném barvě jako je dálnice. |
Přidáno: | 31.5.2010 14:50 |
Autor: |
Václav (neregistrovaný) |