Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel |
Text: |
Karle, napsal jsi na moji poznámku : ..co je to za blábol. No a hned v následujících se mnou několik pisatelů souhasilo.
Co se hotelů týče, je to úplně jiná situace. Tam máš vše a jen čekáš . Jak na vojně- nástup na snídani, nástup na oběd, nástup na večeři! Vše na čas - i když od tolika do tolika.
No a velmi správně : já co proležím na pokoji čekáním na večeři, Vy máte uvařeno ze sklenic. Pokud by se mělo nakupovat z místních zdrojů, potom se čas pěkně natáhne. To by již podle mne nebylo ono. Ale ve finále, jsme spokojeni všichni tak vlastně nejde o nic.
Moje sestra je schopna vyvařovat pro třeba i pro osm členů své rozvětvené rodiny. U nás to naštěstí takto nefunguje a žena má volno. Ale to je skutečně věcí každého a když se to třeba někomu nebude líbit, může jet příště jiným systémem. S manželkou jedeme letos poprvé do apt. a ještě ani nevíme kam. To bude sranda. A ani nevíme kdy. Jsme již dlouho v důchodu a byli jsme zvyklí na hotel. Ale když jsem si to tady pročítal - proč si na stará kolena nezaskautit ???? Opravdu se moc těšíme. A možná pojedeme jenom s kartou. Žádný hotel a večerní róba - rifle, sandály, triko - snad nebudu zklamán. Snídaně salám a kus housky, večeře - uvařit nebo pub. |
Přidáno: | 13.6.2010 18:41 |
Autor: |
Václav (neregistrovaný) |