Téma: |
Re: Re: Re: Recepty sterilizovaných jídel |
Text: |
Milá "Vladko". Nechápu, proč si myslíte, že zajít do supermarketu je na půl dne. Já jezdím 2 x - 3 x týdně do Šibeniku, abych si nějak zpestřil tu jednotvárnost v apartmanu a u vody. Cesta tam 20 minut do centra, 3 minuty na tržiště, půl hodiny na tržišti, zpět z města dva velké supermarkety, tam vlezeme do potravin, za 20 minut je máme celé projité, potom na dobrou kávu a zpět do apartmanu 20 minut. Když vyjedem ráno v 8, tak jsme zpět a u vody v 10. Samozřejmě si sebou z Česka vezeme 10 deka mouky, trochu cukru, půl litru oleje, náš osvědčený teflonový kastrol na vše, trochu soli, ostrý velký nůž, doma připravenou nějakou ingredienci na špagety, kousek zmrazeného masa, trchu pečiva na první večer, nesscafe a to je asi tak vše. Hned ráno mně před apt. zastaví pojízdná prodejna. Z jídla si připravujeme něco narychlo, t.j. plátky masa, zeleninové saláty, případně těstoviny, co druhý den grilujeme ryby. Příprava oběda nezabere víc než půl hodiny. Nevím jak kdo, ale já bych se nedokázal každý den od rána do večera smažit na slunku u vody. Přípravu jídla prostě považujeme za zpestření denního programu. |
Přidáno: | 13.6.2010 21:03 |
Autor: |
Tonky (neregistrovaný) |