Téma: |
Re: Re: Re: Chorvaté |
Text: |
Dlouho jsem zde nebyl a moc se nezměnilo. Ale myslím si, že to co se změnilo - tak je k dobrému. Takže Jiří, u nás na vesnici je asi stejně draho jako na vesnici v HR. Turistické destinace , to je o něčem jiném. Tady i tam. Pivo v Praze je o hodně dražší než na Makarské. A v Zagrebu je asi na stejné úrovni jako na Makarské.
Dunn, je lepší si to vyříkat okamžitě a ne potom své špatné zážitky komentovat na fóru vše házet do jednoho pytle. Ryba na lodi - pokud byl zubatac ani se nedivím že nechutnal. Mně taky nejede. Vodu z vodovodu piji běžně i doma. Není tak chlorovaná nebo upravovaná a je super. No a kyselé víno - s tím souhlasím. Stačí mi přičichnout a vím která bije. Hlavně bílá vína mají doslova octovou pachuť. Oni to ředějí vodou /šprycar/ a jim chutná. Mně tedy určitě ne. A pokud se neozvete, je to špatné. I oni zkoušejí co vydržíme.
A potom to není náš problém ale jejich. Spousta lidí z Čech jezdí pravidelně na jedno místo. Nyní jezdím zrovna tak a mám pohodu a klid. Nemyslím že jsem problémový člověk ale co se mi nelíbí - řeknu to ihned. Ve Vodici jsem v klidu poslal konobara do "pryč", že moc spěchal, aby chybu napravil. Nebojte se, on ten pivonoš přeně ví o čem je řeč. I když tam máte proslov v jadrné češtině. Neokecávat, na rovinu řeknu co a jak a hotovo. A hned bylo: oprostite mene, gospon. Odmah sve je u redu. No a masíčko bylo jak hrom. |
Přidáno: | 26.4.2010 18:55 |
Autor: |
Václav (neregistrovaný) |