Téma: |
Re: Re: Re: Vozit jídlo s sebou nebo kupovat na místě ? |
Text: |
Není o to stydět se...
Faktem,ale zůstává,že cestuji-li někam,měl bych dotyčnou zemi poznat(pokud ovšem nejsem ten typ turisty,co jej vysadí na pláži,a on po týdnu neví,kde to vlastně byl)a k tomu patří i poznávání místní kuchyně,která je právě v HR podstatně zdravější než-li ta naše-česká(i tu mám rád).
Loni touto dobou,se to tu v článcích na podobné téma neslo především v duchu toho,že v HR je ukrutně drahé jídlo a nevyplatí se tam nakupovat.To bylo loňským rokem,myslím vyvráceno,a potvrzeno,že ceny v HR jsou asi o 10-15% výše než-li u nás(něco levněji).Tedy v ceně to nebude.
Naše rodina se snaží hledat ubytováni s (místní) stravou,abychom se nezdržovali přípravou,a dovolená se tak nestala běžným týdnem v Čechách,ale byla dovolenou.Ano,jezdíme s cestovkou,abychom se nemuseli starat o jídlo,a přitom poznali i tu úžasnou HR gastronomii(cena na týden,PP,2+2-12.900,-).
Jak už tu někdo kdysi psal,má alergii na HR jídla,pak chápu,že si veze potraviny z ČR,ale takových nás cestovatelů asi moc neni?
Máte vůbe zájem,vy co si vozíte šišky knedíků,zavařených bůčků,gulášů a jiných laskominek,poznávat krásy HR?Možná jste typ,co od rána do večera leží na jedné pláži po dobu 14dní?Beberte to ve zlém,jen se ptám.
Ono rychlá zdravá jídla se dají udělat i z místních produktů.Pak je tu myslím „Mirus„co jezdí do místa kde dávají lišky dobrou noc a nedá se tam široko daleko nic koupit,pak je to opravdu z důvodu přežití,vézt si zásobu jídla.
Jak jsem psal,v některých příp.vás chápu. |
Přidáno: | 23.4.2011 14:11 |
Autor: |
Mára Novák |