Téma: |
Re: Re: Re: Re: Nudi mezi Podgorou a Tučepi |
Text: |
Aktuální info ze začátku července k nuda v Tučepech:
95% nudistů je od poloviny pláže až na konec pláže(tam jak je to betonové schodiště vedoucí do kopce k hlavní silnici směr Podgora, nahoře u schodiště je podél cesty parkování pro cca 7 aut zdarma, v 9h již plno, 100m zpět do Tučep další možnost parkování ale za 30kuňátek). Občas se najdou sice nějací divní lidé, kterým připadá asi naprosto normální nasrat se mezi naháče v plavkách :( ale co už.
V přední polovině pláže je hodně textiláků, ale někteří naháči mající tam své oblíbené místečko se tím nenechali odradit a vegetili tam s textiláky.
Obecně FKK pláž asi nejlepší v celých Tučepech, městská pláž - hlava na hlavě, nic pro mne.
Jeden den jsem ráno podnikl výpravu na tu pláž Nugal, bohužel jsem tam nedošel, ale od místa kde končí poslední pláž v Tučepech(směr Makarská), je to tak ještě 5 minut tou skalní cestičkou a dojdete k nádhernému místečku, taková zapuštěná plážička 5x3 metry do skály, místa tak pro 5 lidí je tam i na kamenech nastříkáno sprayem FKK. Pokud se chodíte ráno někdo procházet, vřele doporučuji... |
Přidáno: | 19.7.2012 07:20 |
Autor: |
dawehouba |