Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:

ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Konec srpna nebo až začátek září?
Text: Nemůžu říct, že jsem vyloženě klidná, ale takové dlouhodobé výhledy jsou stejně naprd (kolikrát jako u nás). Co se mám už teď stresovat. Spoléhat na ně budu až tak příští čtvrtek a to taky s rezervou. Loni v půli prázdnin v Bašce Vodě předpovídali nic moc počasí na celý týden, teploty kol. 22 st (u nás bylo kolem 20 st.). Byla jsem z toho opravdu vyděšená, moc k tomu nepřispělo ani to, že nám téměř celou cestu přes Maďařsko i Chorvatsko propršelo a byla hrozná zima (jeli jsme po staré přes Plitvice a v noci v kopcích 8 st.) - no a byli jsme někde poblíž Trilj, mráčky se roztrhaly, vysvitlo sluníčko a bylo téměř celý týden krásně (a rozhodně víc stupňů než předpovídali). Pár přeháněk ještě bylo, ale žádná hrůza, koupali jsme se denně (dcera měla 15 měsíců) pokud jsme zrovna nejeli na výlet, když bylo třeba zrovna pod mrakem a já milovník bezchybného počasí můžu říct vydařená dovolená:-).
Přidáno:25.8.2012 07:33
Autor: Pavla Malaníková (neregistrovaný - IP: 88.101.87.***)

Zpět na téma "Konec srpna nebo až začátek září?"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:

© 2006-2025 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist