Téma: |
Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!! |
Text: |
Nikdy neříkej nikdy,že?My jeli letos na Istrii,konkrétně do Puly a poté do Moščeničky Dragy.Cesta ubíhala krásně až před Chorvatskými hranicemi 12km kolona na 1,5 hodiny,každému kontrolovaly pasy,nějak jsem si říkal o co jim jde?Z toho 6 km bylo do kopce,takže poskakování v tomto vedru v autě zvýšilo průměrnou spotřebu z pěkných 6,8 na 7,3 (1.6 benzín).
Pobyt byl jinak vcelku bez komplikací,jen mě docela vadilo,že v předražených apartmánech nebyl ani pořádný nůž.Vzhledem k tomu,že na místech kde jsme byli je dost komárů,moskytiéra v oknech by také neuškodila.
Co mi ale hodně vadilo,tak byl nedostatek toalet na plážích.Např.v Moščeničce byl pro celou pláž(a že tam byla hlava na hlavě)jedinej umorousanej záchod a ještě tam uctivě vybíral děda dvě kuny za vlez.Nicméně se záchod večer zavřel a když si potom někdo dával pití v plážovém baru,tak neměl kam chodit dělat potřebu.
Celkově mi to přišlo nějak-za moc peněz málo muziky.Ale i se člověk docela pobaví,když mu nabídnou například apartmán pro dva za 57 euro na noc a ještě plus 5 euro na den za to,že si tam laskavě může nechat zaparkované auto,no není to legrace?
Něco bych ale přeci jen pochválil a to restauraci Jupiter v Pule,která nám byla doporučena a také byla napsána v Chorvatském průvodci.Jídlo tam bylo skvělé a za celkem rozumné peníze.
Co ale ani vyjímka Jupiter nezachrání je to,že se do Chorvatska hned tak nevrátíme a počkáme,až si uvědomí,že za ty peníze co tam utrácíme budem chtít také adekvátní služby. |
Přidáno: | 26.7.2013 23:11 |
Autor: |
Jarek (neregistrovaný - IP: 90.178.33.***) |