Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Chorvatsko už NIKDY !!!!!!!!!!!!! |
Text: |
Ahoj Jirko, díky za tvůj komentář a shovívavý postoj vůči mé asi až histerické kritice Chorvatska . . . :-) Chápu že každý máme ten svůj kousek země, kde se rádi vracíme. Problém asi je u mě ten, že jsme vždycky s manželkou jezdili spíše do odlehlejších lokalit, kde nebyl takový turistický ruch. Takovýchto míst je stále v Evropě mraky a člověk tam nenarazí na davy turistů. Já osobně pracuji celý rok s lidma a proto se snažím dovolenou trávit tam kde je jich co nejméně :-). Četl jsem že právě Tučepi je bývalá malá rybářská vesnička. Přístě musím diskuze pročíst pečlivěji :-). Chápu že místní žijou z turistiky, nicméně stejně je tomu např. v Řecku atd, kde je dle mého názoru životní úroveň ještě výrazně nižší než v Chorvatku. Cenu bych neřešil v případě, že dostanu kvalitu. Když si ale objednáme 2x rybu a jedna je tvrdá a druhá rozpečená na kaši a pak po mě chtějí i s dětským jídlem 360 kuna, tak mě to opravdu mírně řečeno nepotěší . . . Když jsi mluvil o tom, že do chorvatska jezdíš dlouho, na která místa nejčastěji a kde člověk nepotká davy turistů ? :-) petr |
Přidáno: | 31.7.2013 11:14 |
Autor: |
Petr Novák (neregistrovaný - IP: 158.196.7.***) |