Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:

ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy

Téma: Re: Re: Proč Chorvatsko VŽDY a každý rok?:-)
Text: Takže mám po dovolené v Orebiči. Počasí nám docela přálo, Divna je pořád stejně krásná a klidná pláž jako byla. Paní domáci byla stejně příjemná jako dříve a všichni jsme se vrátili ve zdraví.
Nicméně letos jsem se vrátil trochu s rozporuplnými pocity. Přestože ceny vzrostly (někde méně, někde více), měl jsem častěji než dříve pocit, že kvalita služeb upadá. Moje oblíbená restaurace zavřená a v těch ostatních se stávalo častěji než dříve, že personál mě na starost řadu jiných věcí, jen ne obsluhovat hosty. Potíž jsem zaznamenal i s kvalitou některých jídel, kdy steak za 110 Kn byl poměrně nepoživatelnou hmotou. Dost jsem nabyl dojmu, že jsem se stal pouze dojnou krávou, kterou je potřeba využít do mrtě. Jestli přijedu příště zřejmě není podstatné. Samozřejmě byla i místa, kde bylo vše jak má být, jen mi přišlo že jich dost ubylo.
Mimochodem, jsme jako národ vysmíváni, že jsme paštikáři atd. Mám za to, že kdyby nebylo nás a Poláků, mohli by v HR zatáhnout rolety a zavřít krám. A např. v baru, kam jsme chodili sledovat MS ve fotbale, tak si servírka stěžovala, že jí utekli hosté bez placení a světe div se, byli to domácí Chorvaté a Němci. Ne Češi, Slováci, Poláci.
Jaké jsou Vaše dojmy? Já se přiznám, že přestože příští dovolená je daleko, tak nevím, zda se vrátím... Momentálně jsem ve stavu, že přestože mám velkou slabost pro HR, tak má chuť vyrazit jinam.
Přidáno:14.7.2014 21:50
Autor: nizj (neregistrovaný - IP: 93.91.156.***)

Zpět na téma "Proč Chorvatsko VŽDY a každý rok?:-)"

Fórum:   Ostatní
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:

© 2006-2025 by www.chorvatsko-forum.cz 
TOPlist