Téma: |
Re: Re: Re: Vozit jídlo s sebou nebo kupovat na místě ? |
Text: |
Na dovolené zásadně nevařím.Mám toho plné zuby za celý rok a tak to řeším prakticky.Poslední 2 měsíce doma,kdy vařím,tak toho udělám víc a dám do plast.krabiček zamrazit a na víčko na náplast popíšu co v tom je.Ráno při odjezdu dám do chladicí tašky/vydrží spolehlivě na kost i 20-24h/.
Večer na další den vyndám z mrazáku do lednice.Ráno jdeme k moři,přijdu ohřeju a za 20min.jíme.Pokud jsou k něčemu brambory,připravím si je už ráno a nebo v poledne jen uvařím rýži rychlovarné sáčky 25min..Je to raz dva.Pokud by se jednalo o mě,tak si něco vezmu a večer nějaká grilovačka, večeře v restauraci,nebo studená- koupím něco v obchodě..Ale moji 3 chlapi,by to asi nedali.Jinak vše nakupujeme tam,je tam nejen Lidl,ale i jiné obchody a i tam jsou akce-slevy.Vozím si ještě koření a já kávu protože piji turka ostatní rozpustnou.Toť vše.Vézt si zamrazené mleté maso jak tady někdo uvádí je sebevražda/stačí,že trochu povolí a je malér na cestě/obzvláště,když ho tam za 18kun koupím a je lepší než tady.Takto fungujeme už spoustu let co do Chorvatska jezdíme a vše k plné spokojenosti.I já mám přece dovolenou.Ale ať to každý praktikuje tak,jak mu to vyhovuje,nejen prakticky ale i finančně. |
Přidáno: | 12.6.2016 16:10 |
Autor: |
dadla (neregistrovaný - IP: 62.245.87.***) |