Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: OBJIZDKA MIMO SLOVINSKOU DALNICI 2011 |
Text: |
Tak to se pleteš, jel jsem tamtudy před 3 rukama, po dlouhé době a naposled. Opravdu je to jedna vesnice za druhou a samé různé omezení na 30 a 40 km/h ... a samozřejmě, protože člověk ví jak nás mají policajti rádi, o člověk dodržuje...to zaprvé.
Zadruhé - ano i pro mě je cesta už dovolená. Nemusím jet nutně po dálnici, ale jezdit jako slimák jednu vesnici za druhou, to je na mě moc :-) rád jedu třeba přes Klagenfurt, sjedu mimo dálnici přes hory ... jedna z nejhezčích cest :-)
Hlavně že ti ušetřená cesta dá na nákup nafty na zpátek ... z toho jsem tady na fóru uplně hotovej - každej jede na dovolenou za X tisíc a pak tady vymýšlíte, kde ušetřit 50Kč na naftě a 30€ za známku ... pokud bych na dovolenou neměl, tak se natáhnu doma u bazénu, roztopím gril a budu kopat na zahrádce, ale na dovolené šetřit ... ? To ztrácí smysl pojmu dovolená - odpočinek, relax a ne stres z toho, jestli mi stačí nádrž abych nekupoval někde za draho, jestli když se vyhnu dálnici, bude všechno v pořádku, atd...
Každopádně pěknou dovolenou všem :-) |
Přidáno: | 16.6.2016 12:52 |
Autor: |
Jakub K... |