Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: stav 2018 |
Text: |
rakousko, slovinsko je zabité tak či tak. rakousko ještě ve vídni a potom měr grac opravy silnic, nekonečná zůžení do 1 pruhu, omezení na 80km/h ale jelo se tak 60 pač byl hustý provoz, před tunelama rychlostní radary, neskutečně se to táhne.kolony, protože každý je vysraný a cpe se co nejvíce dopředu, tak se zastaví plynulé řazení. protáhlo mi to o 2,5h cestu z itálie domů. slovinská hranice ani nemluvím. dost že se něčekáte na hranici, oni ještě odstavují dost aut bokem, a prohlédavají auta, jestli nevezete nadměrné mnošství cigaret a alkoholu, či marihuanu, jsou u toho dost nepříjemní a jelikož sme jeli sami mladí, čekali že něco najdou. jak nenašli, pač sami nekuřácí, tak začal být hnusný a opakovaně se mě ptal kde mam cigara že mi nevěří že nikdo z nám 4 nekouří . . .no hnus velebnosti.stalo se mi to před 3 roky a prý to tam takhle je do dnes. od té doby jezdím přes madarsko, a jsem spokojený. na chvilec člověk oddychne od stereotypu dálnice , vklidečku se zastavím na oběd, a na hranicích stojím max 5 minut pokud předemnou někdo je ...
letos vyjíždím v pondělí ve 3 ráno a tipuju že v 15h budu na pagu. vám co jedete přes slovince, hodně zdaru a pevné nervy :-) |
Přidáno: | 27.6.2018 11:26 |
Autor: |
Lukáš (neregistrovaný - IP: 185.158.64.***) |