Chorvatsko - diskuzní fórum

www.chorvatsko-forum.cz

Diskuzní fórum Vám přináší server Chorvatsko - Chorvatské hory, ostrovy a pobřeží ( www.chorvatske.cz / www.chorvatske.sk ), kde dále naleznete:

ISTRIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy KVARNER A VRCHOVINY
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy DALMÁCIE
  • 
Průvodce oblastí
  • 
Fotogalerie
  • 
Virtuální trasy

Téma: Re: Re: Re: Re: Re: Re: stav 2018
Text:
Jasně, v dnešní době jezdit s papírovou mapou?
Jezdíme z babčou hodně na motorce různě po Evropě a máme jen navigaci a malý netbook. Ono je potřeba při tom také myslet. Kouknu večer do netbooku na Google kudu pojedeme dál, naplánováno v navi již mám z domova. Samozřejmě se nám stane, že zakufrujeme, zastavíme, pořešíme a jede se dál. Důležitý je směr a cíl. To platí i pro Chorvatsko. Někdy jsou ty mapy opravdu mimo očekávání proto říkám přemýšlet u toho.
To Losos:
píšeš tady někomu, že nečetl tvé příspěvky. Já jsem si tedy dal tu práci... nejsou špatné, jen to podání asi spousta přispěvovatelů trochu nechápe. Možná to některým neznalým připadá trochu jako výsměch.... Ale je to na každém soudruhovi..
Jinak včera návrat z Baška Voda, celou cestu bez deště. Odmoriště Zir nafta + 10.11. Slovinsko po dálnici- sakra sekali tam trávu a dostali jsme kamenem. Díra v předním skle pěkná a na odmorišti Jakovlje už byla pavučina 20cm, ale Tusík to zvládnul až domů. Macelj skenovali doklady ale celkem v pohodě. Největší problém v Čechách na Dvořišti na ONO, šílený bordel na záchodech a vůbec. Kam se hrabeme i na Chorvaty. Píšou stále uzavírky z Dvořiště na Budějky ale žádné tam nejsou, všude nový asfalt a jelo se parádně. Za celou cestu nikde nehoda nikde policajt. Najeto celkem za dovču 2800 km spotřeba s automatem 6,2l/100.
Kdo jezdí jako my mimo hlavní nápor tam i zpět, tak žádné problémy nemá. Někdo bohužel takto jet nemůže. Pěknou dovču přejeme a bez komplikací na cestě.
Přidáno:6.7.2018 16:24
Autor: Ivan Házl

Zpět na téma "stav 2018"

Fórum:   Doprava
Titulek:  
Text:  
napsáno 0 znaků a 0 odstavců, zbývá 1499 znaků a 14 odstavců

Autor:  
Email:  

Opište kód
z obrázku:

© 2006-2025 by www.chorvatsko-forum.cz