Téma: |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brno-Mikulov-Vídeň-Jadran 2010 |
Text: |
Ahoj Veroniko, trasa Mikulov-Schrick je velmi dobrá a rychlá, výmoly jsem neviděl, omezení na 70km jen na některých křižovatkách. Průjezd Poysdorfem a Wilfersdorfem je klasicky pomalejší, ale je to cca 3-5 min., takže v cestě na Jadran zanedbatelné. Mimo osady se v Rakousku jezdí 100km/hod. Celá trasa Mikulov-Schrick je 37km. Problémy byly hlavně na trase Schrick-Vídeň (Gaweinstal) a ty s nově otevřenou dálnicí mizí. Mimo dálnice teď bude jen úsek Pohořelice - Schrick, tedy 58km, to se dá přežít. Kdyby naši zelení měli rozum, měli jsme už dálnici z Brna až do Vídně...Jezdím ze severní Moravy taky přes Prostějov a dál přes Mikulov. Mám vyzkoušené (zejména teď), že je to nejkratší a nejrychlejší (skoro o hodinu), než přes Blavu a nepotřebuji slovenskou dálniční známku.
Možná jsem měl na trase Bratislava - Graz smůlu. Jednou jsem to jel přes Eisenstadt, jednou po A4 až po Schwechat a vždy to bylo na prášky. Jinak souhlasím s Tebou, jedu taky po dálnici až kam to jde. Cesta je součást dovolené a má být pohodlná a bezpečná. Poznávání krajiny z rozbitých okresek se mi zdá problematické.... |
Přidáno: | 28.1.2010 14:52 |
Autor: |
Vlada (neregistrovaný) |