Téma: |
Re: Re: Re: Přes den, nebo na noc |
Text: |
Petro,nepochopil jsem,proč na tu dovolenou jedete,jestli jen kvůli malému synovi nebo i kvůli tomu,abyste si odpočinuli,odreagovali nebo i uklidnili a poznali jiná místa.Osobně jsem jel i s vnučkami a to přes den,byly spokojené,nadšené a opravdu je to zaujalo.Nejlepší zážitek mají z benzinky u Noveho Marofu,kde se povozily na skluzavkách,houpačkách a koupili jsme jim místo kafíčka čokoládu a k tomu koblížky :-).Pak jsme zastavili na Plitvicích,obešli pěšky jezero k vodopádům atd..Sami jsme měli zážitek bez stresů a vůbec nám nevadilo,že neprospaly celou noc,jako vaše dítě.Na dovolenou nejedu jen proto,aby mi děti nedělaly v autě hluk,nebrečely atd.,ale proto,že si to užíváme společně.Za Kninem jsme jim po vyspání na druhý den koupili burek,moc jim chutnal a nejvíc jsem se těšil,když jsme s nimi jeli poprvé a prejeli jsme průsmyk za Gornou Brelou a uviděly poprvé moře,to byl zážitek,mám ty jejich reakce i nafocené...Mě to spíš připadá,že se bojíte cesty kvůli dítěti a raději ho uspíte a celou noc se ženete,jen aby jste měli od něho klid a neotravoval nebo se mýlím? |
Přidáno: | 15.3.2010 07:59 |
Autor: |
Vítek (neregistrovaný) |